Ще се поддаде ли Карамитев на натиска в "Братя"

Черкезов продължава да разнищва случая със смъртта на Жотев

Ще се поддаде ли Карамитев на натиска в "Братя" | StandartNews.com

Натискът срещу Карамитев постепенно се увеличава. Предложението на прокурор Тинчев да осигури чадър над схемата с внос на италиански боклук, не е просто оферта за удобно сътрудничество. Филип много добре разбира, че това е изискване да се отчита пред определени държавни служители с тлъсти суми от така доходоносния си бизнес. Очакванията му са, че тези действия в дългосрочен план целят единствено неговото елиминиране и присвояването на дейността му от други големи играчи. Карамитев не подозира коя тайнствена фигура стои зад цялото изнудване и обмисля как да си изиграе картите спрямо предложението, на което трудно се отказва. С какво ще го изненада Тинчев и дали Денис – скрит наблюдател на срещата, възнамерява да се появи пред прокурора, негов стар познайник?

Черкезов продължава да разнищва случая със смъртта на Жотев. Стигнал до информацията за обръчите от фирми, чрез които е действала схемата с боклука, докато още е била управлявана от покойния бизнесмен, инспекторът решава отново да извика на разпит неговата съпруга. Жотева се оказва замесена в бизнес делата на мъжа си много повече, отколкото следователите са предполагали в началото. Каква съвсем нова отправна точка за разследването ще им даде вдовицата и дали тя ще бъде полезна за антимафиотите?

Светла все още обмисля щедрото предложение на Денис да заплати скъпоструващото й следване в Щатите, с единственото условие, първоначално тя да остане в България, колкото е необходимо, за да се грижи за Сара и Сандо, докато той се възстанови. Денис не иска от нея да се отказва от медицинското образование, а да приеме мястото, но да прекъсне за определен период, като си запази правата в университета, където е приета. През това време, детегледачката ще получава високо заплащане за труда си и големи суми в аванс, които са й необходими, както за записване в университета, така и за цялото следване. Светла дълго се колебае в избора, но вече е готова с решението си. Какво ще бъде то и как ще се отрази на Сандо?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай