Шарлопов като Доналд Тръмп

Шарлопов като Доналд Тръмп | StandartNews.com

Родният вариант на шоуто "Celebrity Apprentice", донесло на Доналд Тръмп звезда на Холивудската алея на славата, започва на 15 март по Нова. Предаването, пожънало световен успех, у нас ще се казва "Звездни стажанти", а в ролята на Боса ще е бизнесменът Стефан Шарлопов. "Той не е кредитен милионер, не е спечелил, нито е губил обществени поръчки. Има много опит, кауза, тънък психолог е, краен патриот е, но не е националист", така продуцентът на шоуто Нико Тупарев представи бизнесмена.

Шарлопов заяви, че оставя бизнеса си в ръцете на своята дъщеря в следващите два месеца, за да се отдаде изцяло на предаването. "Знам как се управляват много хора, знам и как да ги мотивирам. Приех поканата на продуцентите почти веднага, защото освен интересният регламент с бизнес насоченост, предаването е и с благотворителна цел", допълни бизнесменът.

14 известни мъже и жени, разделени в два отбора, стават обикновени стажанти в корпоративна структура. Те получават задачи и трябва да проявят максимална креативност и търговски нюх, за да ги изпълнят. Първата е да продават дюнери по улиците на София. Всеки от участниците е с лична благотворителна кауза и от усилията му зависи доколко успешна ще е тя. Мениджърът на отбора победител ще получи цялата събрана сума от задачата за своята кауза, докато на победения отбор отива на елиминации заедно с двамата, които според него са се справили най-зле. В края на всеки епизод един от тримата е "уволнен" от Боса и отпада от състезанието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай