Руслан Мъйнов води модно шоу за Болярки

Руслан Мъйнов води модно шоу за Болярки | StandartNews.com

Велико Търново. Звездата на "Комиците" Руслан Мъйнов ще води шоу-спектакъл "Прическата и градът" на националния празник 6 септември във Велико Търново. Над 60 български стилисти и техните модели ще покажат как владеят ножицата и гребенът на сцената на новия Летен театър от 20.00 часа. Шоуто е организирано от Christian of Roma" и е част от празничната програма на община Велико Търново за Съединението.

Доайенът на коафьорите в Италия маестро Саверио Палма заедно с българските си колеги ще сътворят двучасов моден шоу спектакъл. Работейки с косата, италианецът вае скулптури като от друг свят върху главите на моделите си. Ефективен при моделирането на прическите, той е любимец на българската публика.

Спектакълът във Велико Търново ще протече в три части. Италианският коафьор ще превърне в ослепителна търновска болярка настоящата кралица на красотата и носителка на титлата "Мис България 2012" Габриела Василева. За автентичността на прическата й ще спомогнат цялостните одежди и аксесоари, носени от представителките на средновековната българска аристокрация, както и танците на фолклорен ансамбъл "Елика".

Болярката ще бъде заобиколена от още 15 грации. Техните стилисти ще им подготвят булчинска или вечерна прически. Красавиците ще бъдат облечени съответно в бяло и черно. Представянето на прическите ще бъде с уникална хореография и осветление. Екран зад дефилиращите момичета ще редува кадри от култови за световната кинокласика филми. Съпроводът с оригинални аранжименти ще бъде свирен на живо от струнен квартет "Интро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай