Радо притиска Сандо в "Братя"

За всички вече е ясно, че сред най-приближените в групировката на Топал има предател

Радо притиска Сандо в "Братя" | StandartNews.com

За всички вече е ясно, че сред най-приближените в групировката на Топал има предател. Тягостната атмосфера на недоверие и взаимни подозрения съвсем влошават обстановката, а Денис е готов да се усъмни във всеки. Единствено Радо е сигурен в своите предположения и търси как да ги докаже. Той е убеден, че предателят е Сандо и, наблюдавайки го, затвърждава своята теза, но все още не може да открие реални доказателства. Андреев опитва да убеди и Денис, но му трябва конкретен факт, на който да се позове. Двамата с Никсън прибягват до хитрост, за да хванат ММА-боеца в крачка, но дали ще успеят, или Сандо отново ще им се изплъзне?

Инспектор Михайлов е силно разочарован от начина, по който се случва работният процес в отдел „Наркотици“. Освен няколкото провалени акции, той осъзнава, че всъщност най-големият им проблем се състои в липсата на координация в екипа и зачестилите спречквания между Йосифов и Черкезов, които очевидно не могат да разрешат личните дразги помежду си. Михайлов вече силно се съмнява, че двамата някога ще заработят добре в екип и не желае да си причинява повече отровната атмосфера в офиса, затова официално решава да напусне. Всеки от колегите, обаче, осъзнава, че Петър е ценен кадър и определено ще липсва в отдела. Има ли как да го разубедят, или вече е късно за това?

Жеков продължава да държи под око екипа на Калин и поръчва рапорт след рапорт за действията на спецполицаите при отделните операции. Анализирайки документите по случая „Александър Акарди“, той стига до извода, че лично е подценил казуса, предоверявайки се на Йосифов. По мнение на началника, Акарди е престъпник от много висок ранг и в неговия случай опитът за сделка с ГДБОП срещу набавяне на секретна информация за дейността на цялата групировка, е не само неподходящ, а дори и опасен. Жеков счита, че този човек трябва да бъде арестуван незабавно, преди да се е укрил или извършил следващи още по-сериозни престъпления. Но Калин твърдо защитава позицията си, че им трябва още съвсем малко време, за да обезглавят групировката и затова Сандо им е изключително необходим, с цел да се сдобият с информация от извора, до която иначе трудно биха имали достъп. Ще подкрепи ли Жеков още веднъж плана на инспектора, или доверието му в него вече е изчерпано?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай