Пред кого се поклони Лили Иванова

Георги Парцалев е безсмъртен, написа поп примата

Пред кого се поклони Лили Иванова | StandartNews.com

Лили Иванова се поклони пред  Георги Парцалев с емоционална реч във Фейсбук минути след настъпването на 16 юни - деня, в който преди 96 години се ражда големият актьор. 

"На този ден е роден безсмъртният Георги Парцалев, когото имах щастието да познавам лично! От съвместната ни работа разбрах, че великият Актьор е и велик Човек! Преклонението ми пред Актьора и Човека ме накара да помоля големия български скулптор Георги Чапкънов да го обезсмърти в статуетка, която се намира в моя дом! Поклон пред големия Георги Парцалев!", написа естрадната прима и сподели снимка на статуетката на Чапа.

"За мен той е най-великият в тази държава. По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си", изповяда се примата преди две години в интервю по БНТ. "Той можеше да играе всичко - можеше да играе принц, граф, просяк, селянин. Всяка роля играеше перфектно", добави знаменитата певица пред Георги Любенов. Звездата нарича своя събрат по дарби "невероятен талант, истински бохем и аристократ по душа". 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай