Потвърдено:Сърчаджиева е хирург в Откраднат живот

Актрисата от Сатирата влиза за втори път в сериала

Потвърдено:Сърчаджиева е хирург в Откраднат живот | StandartNews.com

Александра Сърчаджиева е новият коремен хирург в „Откраднат живот“. Както „Стандарт“ обяви още в началото на ноември, актрисата от Сатирата за втори път влиза в сагата. Тя изигра младата д-р Кръстева, чиято престилка по-късно облече Янина Кашева. Публиката я видя още в първите сцени на дебютния епизод, в които с д-р Генадиев разменят бебетата. Сега сезон 11 ще бъде режисиран от Яна Титова, която периодично се появява и пред камерите. А с кого ще бъде двойка новата лекарка, може само да се гадае. На финала на сезон 10 свободните мъже в болница „Света Анастасия“ рязко намаляха. Остана само д-р Василев, но Алек Алексиев за пореден път напусна терена – вероятно, за да снима в нов филм.      

На Александра тези дни обаче не й е до телевизионни шеги и закачки. На 6 януари станаха две години от смъртта на мъжа й Иван Ласкин.    

„Болката е все така смразяваща, а липсата ти ужасяваща! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата! Толкова много те обичам, Иване“, написа тя в социалните мрежи. „Ужасно боли... Боли неистово от липсата ти! Прегръщам те, Мило Мое Момче ... Там някъде сред поляна от светулки“, изля мъката си дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай