Поли Генова с реверанс към диското

Родната звезда представи най-новата си песен

Поли Генова с реверанс към диското | StandartNews.com

Поли Генова представи най-новото си парче „Last Night“. Песента е в диско и синтуейв стил и изцяло отговаря на най-актуалните тенденции в световната музика. Песента e създадена от екипа, който стои зад хита на Поли „How we end up“. Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг. Текстът пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си „So Far Away“ заедно с Дейвид Гета и Мартин Гарикс.

„С „Last Night“ изпращам положителната си енергия до всички мои фенове, защото в тези трудни времена имаме нужда от повече усмивки и добро настроение. Надявам се тази песен да повтори успеха на „How we end up“ и да докосне всички почитатели на хубавата музика. Благодаря на невероятния ми екип, който въпреки необичайната обстановка успява да създава наистина качествени продукти“, заяви Поли.

2020-а беше изключително успешна за изпълнителката. През лятото тя представи новия си албум „Твоя“, включващ както вече издавани песни, така и изцяло нови парчета. Пилотният сингъл към албума, „How we end up“, се превърна в абсолютен хит и дори направи пробив в най-известния музикален ТВ канал в света MTV. Парчето също стана най-слушаната българска песен в родния ефир и дълго време беше на първо място в класациите на телевизиите и радиата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай