Победителката в Сан Ремо: Вие сте луди!

Анджелина Манго спечели конкурса

Победителката в Сан Ремо: Вие сте луди! | StandartNews.com

Анджелина Манго спечели голямата награда на 74-ото издание на фестивала на италианската песен в Сан Ремо. Победата ѝ донесе песента „Скука“ („La noia“).

„Вие сте луди!“, заяви на сцената 22-годишната Анджелина, дъщеря на покойния певец Манго, при получаването на статуетката на победителя от творческият директор и водещ на феста Амадеус и специалния ководещ за вечерта Розарио Фиорело. Баща ѝ почина преди десет години от инфаркт по време на концерт.

На второ място остана рапърът Джолиер, чието истинско име е Емануеле Палумбо. Той се представи с песента „Аз за теб, ти за мен“ („I p’ me, tu p’ te“).

Джолиер, чието ефектно име идва от френска дума, означаваща тъмничар, пее на неаполитански диалект. Той спечели 60 процента от вота на телевизионните зрители, докато за голямата победителка Анджелина Манго гласуваха само 16% от тв аудиторията.

Трета остана Анализа с „Искрено“ („Sinceramente“).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи