Панайот Панайотов с нов ход в естрадната война с Бодурова

Певецът ще издаде специална песен

Панайот Панайотов с нов ход в естрадната война с Бодурова | StandartNews.com

Панайот Панайотов превръща скандала с Кичка Бодурова в хит и съвсем скоро на бял свят ще излезе песента "Мижав интерес". 

Тя е записана с Deep Zone и се роди, след като Панайотов обяви в края на юни, че няма да пее на предварително уговорения с Бодурова концерт в Летния театър в Бургас, „заради мижав интерес“.

Впоследствие Панайотов обяви, че не това е истинската причина за отмяната на участието му и заяви, че са отказали да му платят пътя.

От организаторите на концерта съобщиха тогава за dariknews, че билетите за половината зала са разпродадени и интересът към концерта на Кичка Бодурова не е малък. Те отрекоха твърдението, че са отказали да платят пътуването на Панайотов. 

След скандала обаче репликата "мижав интерес" придоби голяма популярност и стана хит в социалните мрежи. 

Песента "Мижав интерес" ще бъде представена предпремиерно в Бургас по време на Spice Music Festival, съобщиха организаторите за БТА.

"Това е музикалната комична версия на скандала с концерта, на който Панайот Панайотов не пя, заради "мижав интерес". Решихме да се позабавляваме и да го увековечим с песен", споделя Дидо от Deep Zone, на когото му хрумва идеята.

Парчето ще има своята премиера през септември, но специално за Spice Music Festival Панайот Панайотов ще го изпее предпремиерно на сцената на бургаския фестивал на 7 август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай