Орлин и Белослава имитират звезди

Те са сред спряганите за втория сезон на "Като две капки вода"

Орлин и Белослава имитират звезди | StandartNews.com

Орлин Павлов и любимата му колежка Белослава са сред ухажваните за втория сезон на шоуто "Като две капки вода", гласи последната клюка. Предаването на Нова ще започне напролет. Разпалени фенове даже смятат, че Орлин отсега е победител, защото има два спечелени риалити формата - "ВИП Брадър" и "Денсинг старс". По-важно за него е обаче, че би бил силен играч, защото е дипломиран актьор и опитен певец. Така че задачите ще му идат отръки.

Другите имена, спрягани като участници в шоуто, са Биляна Петринска, Дони, Нети, Хилда Казасян.

В журито със сигурност този път ще бъде Милица Гладнишка, но кои ще са нейни колеги, още се пази в тайна.

Първият сезон спечели сензационният Рафи, който победи и в първия X factor. Той е подготвил концерт - трибют в "София лайв клуб" навръх рождения си ден - 29 януари, когато става на 21. Заедно с групата Funky Miracle чаровният бургазлия излиза с микс от фънк и соул парчета, изпълнени от негови любими артисти. Класиките Think на Арета Франклин, Higher Ground на Стиви Уондър и Musicology на Принс са само част от специално подготвения акустичен репертоар.

На сцената с Рафи ще се качат Део, Лео и Играта, за да изпълнят нова реге версия на летния си хит 4D. Почитателите ще чуят и по-алтернативен, суинг вариант, на сингъла на Рафи "Не ме разбра".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай