Новите брадъри

Новите брадъри | StandartNews.com

Първата порция съквартиранти прекрачи Къщата на шоуто "Биг брадър" по Нова снощи. Продуцентите обещават, че сезонът ще е пълен с образи и случки с обрати. Ето кои са героите този път.

Екатерина Балабанова е на 28. Прави гривни и гердани от камъни. Много позитивна и енергична. Хвали се, че живее така, както иска.

Софиянецът Пламен Димитров е на 25 - барман, усмихнат и положителен. Не общува с майка си. Отгледали са го баба му и дядо му, има татуировки с ликовете им.

Борис Братухчев е от Бургас, но живее в Плевен. Казва това, което мисли. Винаги е бил на ръководни позиции. Прочел е повече книги от средностатистическия българин. Умен и начетен. Семеен. Целеустремен, амбициозен, инат.

Никита Джонсън е на 38, от 20 живее в Швеция. Цялата е в татуси, има студио за татуировки. Гадже е на Борислав, ръгбиста от "Биг Брадър 3". Има дете от мъж, който не обича.

Кирил Симеонов е на 30 - от Варна. Завършил е в САЩ (бакалавър) и в Европа (магистър). Занимава се с търговия на акции на фондовата борса в Ню Йорк. Определя се като купонджия и женкар. Мисли се за по-умен от повечето хора.

Ирена Петрова от Луковит е на 30. Тя е от ромски произход, има син от бившия си мъж, който я биел. След развода работи в стриптийз клуб. Сега живее с богато гадже от Англия и обикалят света.

Анита Болярова е мениджър от Плевен със собствен козметичен салон. Има корекции по тялото си. Първото й гадже я пребива и тя го напуска.

Цветелин Николов - на 38, има строителен бизнес. Може да си позволи най-доброто. Смята, че е много желан от жените. Ерген е, определя се като по-дръпнат: кара хората около него да се чувстват некомфортно.

Силвия Юрукова е на 26 от Габрово - модел, разкрепостена. Хваща си любовници, за да я издържат.

Пламен Богданов е на 22, от Пазарджик. Играл футбол на професионално ниво, но се е отказал. Сега е фитнес маниак. Не харесва хомосексуалисти и роми. Ще въвежда ред в къщата и ще бъде лидер.

Кристиян Стойков е на 21, от село Жернов. Твърди, че е модел, бивш попфолк певец, търсен и много скандален. Бил "нимфоман". Заканва се да бъде злобен с тези, които не харесват гейове. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай