Миро Йончев мери мускули в Атина

Миро Йончев мери мускули в Атина | StandartNews.com

София. Мирослав Йончев, най-скъпият бг модел на италианската агенция "Урбан" и най-титулуваният фитнес състезател у нас, скоро ще демонстрира мускули и чар в Атина. На 14 и 15 декември в гръцката столица ще се случи мемориалният турнир, посветен на Джо Уайдър - бащата на културизма и откривател на Арнолд Шварценегер.

Миро се завърна в националния отбор на България след дългогодишно прекъсване. Въпреки 9-месечния си престой и пълно обездвижване в ареста след политическия скандал с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов по делото "Октопод", той успя да възстанови изненадващо формата си само за два месеца и отново се нареди до най-добрите състезатели. През 2013-а Йончев дори участва успешно в две състезания - световното първенство по фитнес в Украйна и турнира на Шварценегер "Арнолд класик" в Мадрид.

Мирослав, който е световен шампион по фитнес от Москва през 2003-та и вице "Мистър Вселена" от Хановер, е първият представител от шоубизнеса, поканен да дари отличията си на Националния исторически музей. Българинът, който беше обявен ва Корея за модел с най-красива физика в света, е в топ 10 на най-скъпо платените европейски мачовци, редом до Маркус Шекенберг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай