Милена пише "Ха-ха" в таван

Както излезе, така си остана, не съм променяла нищо, споделя родната рок кралица

Милена пише "Ха-ха" в таван | StandartNews.com

Родната рок кралица Милена Славова разкри историята зад вечния си хит "Ха-ха". Певицата сподели, че е написала текста на парчето, живеейки в таванско помещение с размери 3 на 3 метра.

"Една вечер, както си стоях, започнах да пиша текста. Както излезе, така си остана. Не съм променяла нищо", споделя певицата в ефира на Би Ти Ви. Именно този таван е мястото, на което Милена пише много от текстовете на известните си песни. Според нея там е имало особена творческа енергия. 

"С майка, татко и брат ми живеехме в един много тесен апартамент. Нямах личен гардероб или шкафче, с брат ми спяхме в хола. Когато пораснах, имах нужда от пространство, но родителите ми нямаха финанси за друг апартамент. В нашия блок се освободи един таван и помолих татко да го взема за мен. Наемът беше 32 лева. На този таван, на 11 етаж, имаше страхотна гледка - имах чувството, че хващах някакви вълни и най-хубавите ми текстове са написани там", връща лентата назад Милена.

"Ха-ха" е написана преди 30 години. Текстът певицат посвещава на себе си. Счита, че тя е филтър на живота от годините преди 1989-а. "Не съм била обвързана политически да направя песен заради промените. Искала съм да помогна те да се осъществят, но това са неща, които не зависят от нас. Ние сме си същите хора, продължаваме да правим музика и да пишем текстове. Докато политиците идват и си отиват", коментира тя. Не е сигурна каква е причината песента да се пее и до днес: "Явно има някаква положителна енергия. Може би затова, че е весела. Или защото е огледало на действителността".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай