Мика възпя майка си в стих

Щерката на Камата напусна "Денсинг старс" със сълзи на очи, ще отваря бутик

Мика възпя майка си в стих | StandartNews.com

Мика Стоичкова се опита да запази борбения си дух, но все пак сълзите напираха от очите й, след като отпадна от шоуто "Денсинг старс".

На раздяла тя благодари, като намекна, при това съвсем справедливо, че не всички са равноправни и имат еднакъв старт в предаването. "Аз си мислех, че тук сме се събрали хора, които започват от нулата и за първи път танцуват, а не професионалисти. Затова търсех градация за себе си", защити се чаровницата. Стоичкова се разплака, когато при нея дойдоха останалите, за да си кажат "чао". Още в самото начало Мика заяви, че ще спечели купата на "Денсинг старс" и имаше голямо желание да е първа в класирането. В четвъртък вечер тя и партньорът й Тодор представиха изключително нежен валс, но това не им помогна особено. След танца Алфредо възкликна "Аз съм приятел на Марадона!". "Ами да го беше извикал да подкрепи Мика, тогава!", контрира го Илиана Раева. Но нито подкрепата на Стойко Сакалиев и Любо Ганев, които за разлика от Марадона бяха в публиката, нито увереното изказване на младата Мика, не успяха да спасят нея и Тодор. Във Фейсбук дъщерята на Камата сподели, че е щастлива, защото е намерила много приятели. "Ще си отдъхнеш от нас само ден-два", заканва се танцьорът Атанас Месечков.

Мика побърза да постне и поздрав към майка си Марияна: "Честит рожден ден, мамо! Благодаря ти за всичко, което си ми дала. Благодаря ти за това, че си ме възпитала да съм честна, усмихната и да се боря!". Тя е публикувала и стихотворение, в което лайтмотивът е прошката. Приятелят й Иво Аръков я подкрепяше през цялото време. Сега на Мика й предстои нова акция, която със сигурност ще я утеши - след броени дни отваря бутика си, в който ще се продават дрехи от нейната модна линия.

Докрай за оставане в шоуто по Нова се бориха и Нели и Наско. "Когато някой е измислил думата "грация", е имал предвид теб", поласка Христо Мутафчиев жената на колегата си Александър Сано. "Момиче, как ходиш на тези уникални крака?", говореше й водещият Калин Сърменов.

Албена Михова заяви, че посвещава танца си на Зуека и разрасналото му се семейство.

В началото на предаването дойде и едно неочаквано признание. "Във вторник ощетихме Антон и Дорина с оценките си", призна Галена Великова от името на всички членове на журито и обеща да се компенсират следващият път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай