Мика скочи на Николета

Дъщерята на Камата я прекръсти на "г-жа Ела-ме-ритни"

Мика скочи на Николета | StandartNews.com

София. Мика Стоичкова скочи на Николета Лозанова. Дъщерята на Камата яко наплю плеймейтката в социалната мрежа заради тормоза от папараците, които работят за предаването й "Поверително от НЛ". Нахалните оператори преследвали Мика, висели пред дома й. Стоичкова сърдито обясни, че не е никаква звезда и нейната особа не е обект на сензации.

"Уважаема госпожо Лозанова, тире Божинова, тире Ела-ме-ритни, с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да ви кажа няколко думи. Виждам, че сте потънала до уши в мисията си да извисите духовното равнище на нацията ни, виждам и че нацията ни много не се дърпа на това душевно изнасилване. Виждам и папараците ви пред моя дом всеки ден. Не разбирам обаче защо трябва да съм тема на вашето Two thousand and late предаване? Нито съм "звезда", нито пък съм звезда", написа Мика във Фейсбук страницата си. "Доста ми е смешно, като навън видя папараци, развълнувани от това, че ходя по тротоар. Доста ще е смешно и като го излъчите. Но пък няма да се различава много от останалите ви "папарашки" видеа от типа на "Човек се качва в кола", "Човек говори по телефон", "Човек стои и мисли". Мисля, че е време фотографите ви да се преместят на друг тротоар. В България е пълно със звезди, които работят по тротоарите, подсвиркват и махат палаво на минувачите. По-добре е да се плува в познати води."

Статусът на Мика получил стотици харесвания, а неин голям фен се оказал Маги Халваджиян, който даже одобрил високия й стил на писане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай