Марта Вачкова: На политиците не им пука за нас

Живеем във време на омраза, казва прочутата актриса

Марта Вачкова: На политиците не им пука за нас | StandartNews.com

„На политиците не им пука за нас. Не искам да хабя енергия, за да ги анализирам“, каза Мартина Вачкова при Георги Любенов в БНТ. Прочутата актриса не може да си обясни защо времето, в което живеем, е изпълнено с този огромен негативизъм. „Толкова манифестиране на омразата никога не е имало. Наричам хейтърите хлебарки, защото се хранят с боклуци и отпадъци“, категорична е звездата от сцената и екрана. „Не харесвам това да обидиш човека и не разбирам защо наричат дипломатичността лицемерие“, допълни Мартина.

Вачкова разказа, че от малка си е давала сметка какво е успехът, но за нея успех не са многото роли и многото пари, нито телевизията или театърът - успехът е да бъдеш обичан и да ти вярват. "Баща ми Григор Вачков толкова години вече го няма и хората продължават с толкова любов да говорят за него, да питат за него, да го споменават. Значи - постигнал си успех, обичан си и си останал в сърцата", призна тя.

За артистичния си път Марта Вачкова каза, че в началото се е хвърляла във всяка предложена й роля и възможност да играе. Днес за нея по-важни са хората, с които е обградена на сцената и много по-внимателно подбира ангажиментите си. Мартина се върна и към хитовите предавания с нейно участие в БНТ. „Някога вярвахме, че „Ку-ку“ може да продължи до безкрайност. Но се разделихме - и край“, коментира Вачкова.    

Ако все още има урок, който не е научила, то той е свързан с доверието – оказва се, че сестра Магда Жекова от „Откраднат живот“и досега не успява да разпознава лошите. „Имам страшни предателства зад гърба си. Трябваше да превъзмогна жестоки раздели“, беше откровена дъщерята на великия Григор Вачков.    

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай