Лиса Стенсфийлд у нас през юни

Лиса Стенсфийлд у нас през юни | StandartNews.com

София. Мечтата на хиляди меломани са сбъдва - Лиса Стенсфийлд ще пее за първи път у нас на 1 юни в зала 1 на НДК от 20 часа.

Британската поп и соул звезда удължи успешното си европейско турне през изминалата година, за да дойде в София, съобщават организаторите от "Кийн актс" и "БГ саунд стейдж". Феновете й в продължение на два часа ще чуят хитовете Аll around the world, Never, never gonna give you up, Make love to ya... Очакваме и поредния й студиен албум Seven в края на януари догодина.

Лиса е продала над 20 млн. диска и притежава любовта на почитателите си като актриса и певица. Поколението на 35-45-годишните е убедено, че тя дели върха с Шаде, Ани Ленъкс, Тони Бракстън и Ен Воуг. Хитовете й са нeизброими, а дуетите й с Бари Уайт и с Джордж Майкъл - емблематични. Уникалният й концерт пред 80-хиляди души на стадиона "Уембли" в Лондон през 1992 г. остава в историята и абсолютно утвърждава Лиса като една от най-запомнящите се в света изпълнителки на живо с изключително елегантен и магнетичен стил.

Родената в Манчестър през 1966-а Лиса Джейн Стенсфийлд пее по сцените от 14-годишна. След първите си сингли тя прави групата Blue Zone, но само четири години по-късно започва солова кариера, отдавайки се на соул, ритъм енд блус и поп. Билетите по 80 лв. се продават в мрежата на Ивентим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай