Кулинарните битки в MasterChef започват от 3 март

Кулинарните битки в MasterChef започват от 3 март | StandartNews.com

Навръх националния празник 3 март bTV започва култовото кулинарно шоу MasterChef. Броени дни преди старта на MasterChef „гладиаторите" в кухнята Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов посрещнаха първите си гости в студиото на MasterChef със символичните престилки.

В битката за голямата награда от 100 000 лева 80 любители готвачи ще влязат в тежка битка, а от тях ще останат 16, които ще трябва да докажат своя талант, характер, техника и въображение. Те ще преминат през тежки и инфарктни изпитания като стрес тест, битка за имунитет, тест за креативност, отборни битки, елиминации и мастъркласове, за да докажат, че имат необходимите качества, за да влязат в кулинарната история на България. В предаването ще се включат и популярни лица, които ще дегустират творенията на участниците в качеството си на специални гости на шоуто.

По пътя от домашната до професионалната кухня участниците в MasterChef България ще имат възможността да се учат от най-добрите готвачи в лицето на авторитетното жури, за да заслужат признание, уважение и да запишат името си в най-грандиозното кулинарно състезание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай