Край на снимките за "Братя"

Владо Михайлов и Калин Врачански са врагове в сериала и приятели в живота

Край на снимките за "Братя" | StandartNews.com

Снимките на сериала "Братя" приключиха, но публиката ще продължи да гледа крими екшъна в продължение още на месец. Владимир Михайлов, обявен за сензация от тези, които не ходят в Музикалния театър и Операта, където той е звезда във всички хитови мюзикъли, сподели актьорски емоции във Фейсбук.   

"Не се случва всеки ден да ти се случи приключение като сериала "Братя" и е много важно с кого ще го споделиш. А като се налага и да си партнираш с някого толкова дълго и на толкова нива, това се оказва най-важното - кой е човекът до теб. Искам да изкажа едно огромно "Благодаря!" на един човек, на когото винаги съм се възхищавал за таланта, отдадеността и професионализма, а сега разбрах, че той е и много повече от голям професионалист... Калин Врачански е човекът, който беше до мен през цялото време, винаги готов да помогне за всичко, от което имам нужда; който се нагърби с по-трудната роля; без когото моят персонаж не би бил това, което е; човекът, който отстъпи назад, за да ми даде прожектора и то без да се афишира, без думи; истинският по-голям брат, който винаги ще те пази. Калински, благодаря ти за всичко, братле!", изля душата си Владо Михайлов, като публикува и няколко кадъра от снимачната площадка.

Както се знае, в "Братя" Владимир Михайлов и Калин Врачански са врагове, макар че имат едни и същи родители. Те се борят за любовта на Лора, в чиято роля влиза Йоанна Темелкова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай