Кой събра Любо Киров, Мутафчиев и Стенли

Артистите издадоха обща песен

Кой събра Любо Киров, Мутафчиев и Стенли | StandartNews.com

Христо Мутафчиев и Стенли представиха новото си парче с Любо Киров „Където няма време“ в ефира на bTV. Песента разказва за артистите, които вече не са под светлините на прожекторите и живеят един различен живот.

Музиката е дело на Станислав Сланев–Стенли, като по аранжимента са работили заедно с талантливия Светлин Къслев, с когото подготвят и следващ проект. Емоционалният текст е написан от Любо Киров. Китарите са изсвирени от Ангел Дюлгеров.

По думите на Стенли „виновникът“ да се случи тази хубава песен е младият режисьор Илко Ганев, който е заснел и видеото към „Където няма време“. „Той работи по документален филм за артисти ветерани, които вече са извън светлините на прожекторите, за да покаже смеха на лицата им и тъгата в очите им“, разказа Христо Мутафчиев.

Песента носи известно чувство на тъга, защото според Христо Мутафчиев „е тъжно“ за всеки артист, който вече не е на сцената.

Видеоклипът към „Където няма време“ е част от кампанията „Преоткрий България“ и представя три невероятни кътчета от родината ни. Изпълнителите благодарят на общинските администрации, с чието съдействие е станало възможно реализирането на красивите кадри по Дунава край Тутракан и залива Болата. „Това са едни места, които, ако човек не се запъти специално натам, никога няма да види“, добави Христо Мутафчиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай