Кинопремиери

Кинопремиери | StandartNews.com

Ед Харис е престъпен бос в екшъна

Убиец спасява сина си от мафията

След огромния успех на последния филм от поредицата "Твърде лично 3", който успя да спечели 67 милиона долара, Лиъм Нийсън се завръща на големия екран с поредния си криминален персонаж. В "Среднощно преследване" ще видим актьора като професионалния наемен убиец Джими Конлън. Опитвайки се да защити семейството си, той ще трябва да се заеме с бившия си шеф, попадайки във вълнуващо и изпълнено с екшън преследване.

Конлън, мафиот и наемен убиец, познат като Гробарят от Бруклин, е виждал и по-добри дни. Греховете от миналото му го преследват, както и упоритият детектив (ДСОнофрио), който е бил по петите му в последните 30 години. Изглежда, че Джими намира утеха единствено на дъното на чаша, пълна с уиски. Но когато отчужденият му син Майк (Джоел Кинаман) попада под прицела на мафиотския бос Шон Магуайър (Ед Харис), Джими трябва да направи избор между престъпното семейство, което е избрал, и семейството, което е изоставил преди години.

Единственият начин за Джими да изкупи греховете си е да спаси сина си от съдбата, която безспорно очаква и него - сигурна смърт. Без да има към кого да се обърне, Джими разполага с една нощ, за да намери изход и най-сетне да поправи грешките си.

Във филма ще видим Дженезис Родригез от екшъна "Мъж на ръба" и комедията "Самоличност на аванта".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай