Киану Рийвс и „Мис Свят“ започват „Матрицата“ 4

Снимките стартират на 6 юли в Берлин

Киану Рийвс и „Мис Свят“ започват „Матрицата“ 4 | StandartNews.com

„Мис Свят“ 2000 Приянка Чопра влиза в следващата част от „Матрицата“.  Красавицата от Индия вече се пробва като актриса в игралната версия на „Спасители на плажа“ от 2017-а и в сериала за ФБР „Куантико“. Тя обаче е казвала, че режисьорите я виждат по-често в образи на злодеи, отколкото като доброто момиче на съседите. Сега Приянка ще изгрее в четвъртия филм от поредицата за Нео. Снимките започват отново, след като бяха прекъснати от пандемията – първата клапа ще удари на 6 юли в Берлин. Всичко трябва да се случи за 8 седмици. Предишната порция от екшъна се осъществи в Сан Франциско. Тогава даже онлайн се завъртяха кадри, в които дубльорите на Киану Рийвс и Кари Ан-Мос скачат от високи сгради, овързани с алпийски въжета. Режисьор е Лана Уашовски. Междувременно стана ясно, че Киану Рийвс е отложил работата за 8 филма заради коронакризата. 

А от „Уорнър“ отложиха премиерата на  „Матрицата“ 4 - за пролетта на 2022-а, като първоначалната дата за червен килим беше 21 май 2021-а. Наскоро Киану Рийвс разкри защо е приел поканата да се завърне в култовата си роля на Нео. „Сценарият е уникален. Историята е прекрасна и наистина ме трогна. Само заради това се съгласих. Невероятно е отново да работя с Лана. Сценарият й е много специален и мисля, че има какво да каже и може да се извадят поуки от него“, споделя актьорът.

От „Уорнър“ направиха и други промени в графика си. Римейкът на „Withes“ с Ан Хатауей, Октавия Спенсър, Стенли Тучи и Крис Рок трябваше да се появи през октомври, но сега е бил отложен за неопределен период. „Том и Джери“ е бил преместен за 5 март 2021-a. Премиерата на шпионския трилър на Кристофър Нолан „Tenet“ ще се състои на 31 юли тази година. Продължението на „Жената Чудо“ е отложено за 2 октомври.     

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай