Изненада: Тейлър Суифт издаде втори нов албум

Първият сингъл от тавата вече е хит

Изненада: Тейлър Суифт издаде втори нов албум | StandartNews.com

Тейлър Суфт изненада феновете си с втори нов албум за 2020 – "Еvermore". Изпълнителката го нарича "сестра" на номинирания за награда "Грами" #1 албум "Folklore", който излезе през август. Стандартната версия на новата тава съдържа 15 песни, а делукс изданието – 17. Звездни гости в него са Bon Iver, The National и Haim. Пилотният сингъл от "Evermore" е песента "Willow", придружена от приказно музикално видео, което само за няколко часа събра милиони гледания.

Новият албум е записан тайно по време на първата изолация успоредно със звукозаписните сесии на "Folklore". Суифт споделя: "Да си кажем честно, не можехме да спрем да пишем песни. За да съм малко по-поетична, чувството е като да си на края на фолклорна гора, изправен пред избора: да се обърнеш и да се върнеш назад, или да продължиш напред през гората на тази музика. Избрахме да навлезем още по-дълбоко в нея. Не съм го правила никога преди. В миналото винаги третирах албумите като еднократен проект и веднага след премиерата на даден албум започвах да планирам следващия. Нещата се промениха с "Folklore". Докато го правехме усещах, че повече се връщам, отколкото да тръгвам. Обикнах бягството от реалността, което дойде с въображаемите/ невъображаеми приказки. Обикнах начина, по който приветствахте мечтите и трагедиите и епичните истории за любовта, загубени и намерени във вашия живот. И продължих да пиша за тях".

Bon Iver отново гостува в една от песните, друга е с участието на бандата The National, а трета - с поп-рок триото Haim. Самата Суифт е режисьор на видеото към песента "Willow", с което продължава поредицата от самостоятелно режисирани видеоклипове след "Lover", "The Man" и "Cardigan".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай