Изненада! Ето кога се завръща "Братя"

Снимките на новите епизоди на хитовата поредица вече започнаха

Изненада! Ето кога се завръща "Братя" | StandartNews.com

Петият сезон на един от най-гледаните български сериали „Братя“ се завръща тази есен по NOVA с напрегнати криминални сюжети, изненадващи обрати и много динамика. Снимките на новите епизоди на хитовата поредица вече започнаха, а през септември ще станат ясни отговорите на най-важните загадки, останали забулени в мистерия досега.

Основната тема в петия сезон на криминалната драма ще бъде свързана с изкуплението, разплатата, осъзнаването и завръщането обратно към корените. Скритите истини ще излязат наяве, а героите ще опитат да се върнат към своята изконна същност, но с поуките, които са си взели по пътя до днес.

„От септември в „Братя“ ще се разбулят големите тайни, които героите пазиха цели четири сезона, а зрителите толкова горещо обсъждаха. Идва времето, когато персонажите преосмислят живота си и трябва да вземат най-важното решение. Очаква ни много силен пети сезон – всеки ще покаже истинското си лице и ще се изправи срещу себе си“ – споделиха за „Здравей, България“ Неда Спасова и Даниел Ангелов, които се въплъщават в тандема антимафиоти от ГДБОБ – Елена Давидова и Димитър Черкезов.

Актьорите разказаха още, че полицейската линия е много важна в новия сезон. Следователите сериозно ще притиснат мафията, ще има много екшън, престрелки, акции и тайни мисии, които сериозно вдигат напрежението. В сюжета са застъпени и доста актуални, наболели обществени проблеми. Един от тях е свързан със свръх опасните отпадъци и изгарянето им на ръба на закона. Това е престъпен бизнес за милиарди, от който има интерес и италианската мафия.

Кастът в сезон 5 на „Братя“ отново ще бъде съставен от любими звезди на българското кино, към които ще се присъединят и нови за публиката лица. Зрителите ще видят отново Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Искра Донова, Неда Спасова, Йоанна Темелкова, Тодор Танчев, Стела Ганчева, Веселин Калановски, Мартин Димитров, Даниел Ангелов, Филип Гуляшки, Иво Йончев, Анастасия Левордашка, Анна Никол Климентова и много други. Този сезон към екипа на „Братя“ се присъединяват и актьорите Даяна Ханджиева, Хари Аничкин, Калоян Катинчаров, Анна Махмурова и Александър Христозов.

Продуцент на сериала е Краси Ванков, чиято е и идеята за създаването на криминалната поредица. Режисьори са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев. Сценарият на петия сезон е дело на Екатерина Николова, Дилиян Павлов, Николина Любенова, Диляна Крайнева, Екатерина Цветанова-Христова, Неда Филчева, Станислав Грозданов, Пламена Велковски и Виолета Драганова. Оператори са Георги Гвоздев и Георги Маринов. Композитор на саундтрака на сериала е Марио Балтаджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай