Изненада! Бургазлийка замести Моника Белучи в нов филм

Розалина Попова е втора подгласничка в конкурса "Мисис Бургас" за 2016 година

Изненада! Бургазлийка замести Моника Белучи в нов филм | StandartNews.com

Бургаската красавица Розалина Попова играе двойник на ослепителната и магнетична Моника Белучи в американската продукция "Memory" с участието на Лиъм Нийсън и Гай Пиърс ("Железният човек 3", "Блъдшот", "Приказки за лека нощ"). Лентата на режисьора Мартин Кембъл се излъчва зад океана от 29 април, разказват от екипа на българката, която е втора подгласничка в конкурса "Мисис Бургас" за 2016 година.

Във филма Лиъм Нийсън влиза в редиците на ФБР. В последния момент обаче се отложило пристигането на Моника Белучи в Созопол, където тя също трябвало да изиграе няколко сцени.

Това наложило за част от снимките на общите планове да бъде използвана дубльорка, която да отговаря на физическите ѝ данни. По време на снимките нашенката е била облечена с дрехите, предвидени за една от най-големите легенди на италианското кино, изиграло ролята на трамплин за шеметната ѝ кариера, завладяла целия свят.

Розалина Попова споделя, че е било изключително изживяване да се докосне до такива големи звезди, предава БТА. Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че въпреки лошите метеорологични условия, е било много забавно по време на снимачния процес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай