Ивайло е новият глас на България

Ивайло е новият глас на България | StandartNews.com

София. Победител в музикалното шоу „Гласът на България" е Ивайло Донков. Той плени с гласа си сърцата на българската публика. За него гласуваха 54 % от зрителите. Красимира Иванова остана на второ място с 46 % от гласовете. Тя бе единственото момиче на финала.

Ивайло Донков от отбора на Миро, Васил Чергов от отбора на Вики Терзийска, Тодор Георгиев от отбора на Преслава и Красимира Иванова от отбора на Данчо Караджов, бяха четиримата финалисти в музикалното шоу.

Финалът на „Гласът на България" премина през два етапа. В първата част финалистите трябваше да изпълнят по две песни- тази, която ги представя най-добре, както и една в дует с техните треньори. Ивайло и Миро изпълниха песента „Аве Мария", Красимира и Данчо Караджов взривиха публиката с изпълнението на „Сбогом". Тодор и Преслава зарадваха меломаните с песента „Рискувам да те имам". Друг дует бе този на Васко и Вики. Те събраха овациите на публиката с песента „Kids".

След като финалистите изпълниха и двете си песни, линиите за гласуване бяха затворени. Първи финала напусна Тодор, който спечели 6,1 % от одобрението на меломаните. На трето място зрителите поставиха Васил, 8,4 % от зрителите са гласували за музикалния талант. Накрая останаха Ивайло и Красимира, които се изправиха във финалната битка за сърцето на публиката. Тя бе спечелена от Ивайло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай