Христо Живков във филм за 8 милиона евро

Христо Живков във филм за 8 милиона евро | StandartNews.com

400 кина в Италия ще завъртят "Невидимото момче"

400 кина в Италия ще завъртят филма "Невидимото момче", в който главна роля има Христо Живков. Режисьорът, който прекрасно се справя и с актьорски задачи, се завърна в родината след снимките на лентата с бюджет 8 милиона евро.

"Винаги е приятно да се работи с екип от професионалисти. Три месеца действахме в Северна Италия. Вече се появиха 3 комикса и една книга, като всяко едно от тях са част от промоцията", споделя Христо. Премиерата ще е на 18 декември. Все още не е ясно дали "Невидимото момче" ще се появи по екраните и у нас.

Режисьор е Габриеле Салваторес, който през 1992 година печели "Оскар" за чуждоезичен филм с "Медитеранео". Продуцентите пък прибраха "Оскар" тази година за "Голямата красота".

Филмът разказва за 13-годишния Микеле, който открива, че може да става невидим. Христо е бащата на хлапето. Режисьорът не крие, че голяма част от магията в драмата идва от перфектната игра на Христо, който партнира на две уникални жени - Валерия Голино и Ксения Рапопорт.

"Ъпсурт" ще се качат на сцената

на "София лайв клуб" в 22 часа на 31 декември. Така верните им фенове ще посрещнат Нова година в тяхната компания и с най-големите им хитове. Зад триото ще бъдат Фингъра (кийборд), Чайката (бас), Мишо (китара) и Марича (барабани), а балет "Нова" ще се погрижат за танците.

Ева се поддържа с кокос

Ева Мендес даде първото си интервю, откакто преди два месеца роди дъщеря си Есмералда Амада Гослинг. "С Райън се справяме без бавачка, но съм отворена към идеята да приема помощ в бъдеще. За късмет, Есмералда има две невероятни баби и две суперлели, които идват вкъщи и ми помагат много. Единственият проблем е, че не мога да се наспя през нощта", споделя Ева пред Violet Grey. Дъщеря си нарекли на героинята от "Парижката Света Богородица". Амада пък означава "любима" на испански. Ева разкрива и как се грижи за външността си. "Обичам продуктите, които мога да намеря в кухненския си шкаф! Използвам кокосово масло като овлажняващ крем, а смес от кисело мляко и морска сол - за ексфолиант".

Гуинет Полтроу спасила пуйката

на Мерил Стрийп. "Мразя фурната си! Развали се точно в Деня на благодарността! Ако не беше Гуинет, нямаше да има и празничен обяд", казва Стрийп. Тя се обадила за помощ на колежката си, която й е съседка. Полтроу отзивчиво я поканила да допече птицата си в нейната фурна. Гуинет не била вкъщи, а празнувала навън заедно с бившия си съпруг Крис Мартин и децата им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай