Христо Живков е отличник в италиански филм

Христо Живков е отличник в италиански филм | StandartNews.com

Режисьорът е в топлистата на европейските актьори, които викат в Чинечита
В "Невидимото момче" блестят Валерия Голино и Ксения Рапопорт

Христо Живков е сред звездите в новия италиански филм "Невидимото момче" на Габриеле Салваторес, който има "Оскар" и номинации за "Златен лъв" и "Златна мечка". Детското приключенско фентъзи разказва историята на 13-годишно момче, което открива, че може да става невидимо. Сюжетът е метафора за навлизането в пубертета, когато малчуганите понякога се почувстват изолирани и незначими, обясняват авторите на проекта. Пред камерите има още един българин - Райчо Василев, каскадьор в "Непобедимите" и "Хрониките на Нарния".

На екрана публиката ще види и две страхотни жени - Валерия Голино и Ксения Рапопорт.

Една от първите дами на европейското кино често гастролира и в Холивуд - тъкмо тя беше там гаджето на Том Круз в "Рейнман". Рускинята, която се прочу в суперпродукцията "Разпутин", обира овации и в театъра на големия Товстогонов.
Христо Живков, който играеше Йоан в "Страстите Христови" на Мел Гибсън, бележи поредния си успех в Италия. Главната роля в "Невидимото момче" е доказателство за високия му рейтинг сред елита около култовата студио Чинечита. Агент на Христо е Марио Скуиланте, съпругът на Елжана Попова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай