Голи сцени с Ирина в "Херкулес"

Голи сцени с Ирина в "Херкулес"  | StandartNews.com

Роналдо вдигнал скандал, а Скалата почти не припаднал в една от сцените

Дебютът на Ирина Шейк в киното - като жената на Херкулес, Мегара - се е случил по щастлив за феновете й начин: с много голи сцени.

Красавицата не се посвенила да покаже прелести в горещ момент, в който камерата охотно проследява заниманията й в банята. А няколко от пикантните сцени със героичния й съпруг, изигран от Скалата Дуейн Джонсън, докарали до истерия Кристиано Роналдо. Португалецът и без това бил изнервен заради слабото представяне на Португалия на световното първенство в Бразилия, а когато видял сцените, се ядосал съвсем.

"Не си говориха със седмици. Едва ли това ще предизвика край на отношенията им, но със сигурност Роналдо ще й има зъб още дълго", издаде близък до двойката.

Скалата пък публикува кадри от филма в профила си в Туитър. Оказало се, че по време на снимките той почти изпаднал в безсъзнание след инфарктен момент - когато Херкулес е окован във вериги и се опитва да ги скъса с ръце. "Поисках да ми сложат истински вериги и наистина да се пробвам. Заради болката в мускулите, която изпитах, докато се напъвах, ми причерня пред очите. Но пък станаха хубави кадри", похвали се Скалата, а феновете споделиха над милион пъти готиния кадър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай