Глория кара камион

Певицата сяда в стола на богатството при Ники Кънчев

Глория кара камион | StandartNews.com

София. Освен с глас Глория може да си изкарва прехраната и като шофьор на камион. Оказа се, че фолк дивата има професионална книжка за категория С. Тези й умения обясняват донякъде и страстта й към джиповете. Тя има в гаража едно истинско бижу от тях - "Мерцедес" модел GL, което придоби преди четири години. Колата струва над 70 000 евро. Цветът на автомобила е слонова кост, както самата тя настоявала.

Глория, която е една от първенците в танцувалното шоу "Денсинг старс", сяда довечера в стола на богатството при Ники Кънчев от 20 ч по Нова ТВ. Певицата ще е в опасна близост с актьора Чочо Попйорданов. В шоуто ще се окаже, че нито Глория е гледала негова постановка в театъра, нито той е ходил на нейн концерт.

Това обаче няма да им попречи да се обединят в името на децата спортни таланти в неравностойно положение. Актьорът ще разкаже за срещите си със световни имена като Мики Рурк и Ал Пачино, както и за уроците, предадени му от Велко Кънев. Двамата ще отговарят на въпроси за средната продължителност на живот в Испания, любимите напитки на Чърчил, а след един грешен отговор Чочо Попйорданов ще се откаже от свой близък в Държавен вестник.

След тях в студиото на "Стани богат" ще се пренесе вечното дерби Левски - ЦСКА. Един до друг ще застанат Станислав Ангелов и Михаил Венков. Ясно е на кого ще помага Ники Кънчев, като един от най-верните фенове на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай