Гледаме Роки цяло лято

Сагата за боксьора на Силвестър Сталоун отново оживява

Гледаме Роки цяло лято | StandartNews.com

Феновете на Роки ще имат възможността да си припомнят отново култовата история на прочутия боксьор на Силвестър Сталоун. Всички филми от поредицата, съвременните продължения с Майкъл Б. Джордан в главната роля - "Крийд", както и документалната продукция "40 години Роки: Раждането на една класика" ще бъдат налични на стрийминг платформата на HBO, HBO GO. Освен това киноманите ще останат доволни и от две дългоочаквани премиери. Продължението на хита от 2017-а "Жената чудо" отново събира Пати Дженкинс, Гал Гадот и Крис Пайн. В "Жената чудо 1984" бъдещето на света отново е заложено на карта и само Жената чудо може да го спаси. В тази нова глава от историята на Даяна Прайс живее спокойно сред смъртните през 80-те години – десетилетие на разточителство, в което главна движеща сила е стремежът да имаш всичко. Въпреки че е в разцвета на силите си, Даяна не иска да привлича излишно внимание и се занимава с древни артефакти, а когато върши геройски дела, винаги е инкогнито. Но скоро ще трябва да използва цялата си сила, мъдрост и смелост, защото ѝ предстои да се изправи срещу Максуел Лорд и Гепарда, която притежава нечовешка сила и бързина.

Китайската народна приказка за момичето войн оживява с нова игрална адаптация от "Дисни" и именитата режисьорка Ники Каро. Неустрашимата Мулан рискува всичко в името на любовта си към семейството и родината и се превръща в един от най-великите войни в историята на Китай. Когато императорът издава декрет, че по един мъж от всяко семейство трябва да се присъедини към армията и да брани страната от нашественици, Мулан, най-голямата дъщеря на знаменит войн, решава да заеме мястото на болния си баща. Преоблечена като мъж, тя е подложена на множество изпитания и трябва да призове вътрешната си сила, за да достигне пълния си потенциал. Епичното ѝ приключение ще я превърне във велик войн и ще ѝ донесе уважението на благодарната нация и на гордия ѝ баща.

Феновете на първата българка с номинация за "Оскар" Мария Бакалова отново ще могат да я гледат в "Трансгресия". Подведена от водещата кака Лара, 18-годишната Яна разказва за необичайната си връзка с възрастния рокер Стоил. Нелинейният разказ следва асоциативните връзки в спомените на Яна: диви купони, абитуриентски бал, рожден ден, рокерски мотосъбор, огън край морето, тройка с най-добрата ѝ приятелка, споделени татуировки, скъп спа хотел, дегустация на вино, пушене на трева и сексуална трансгресия. Телевизионната й изповед обаче води до консервативен отзвук. Яна и Стоил са погнати от ловна дружинка и се озовават в планинска хижа, където ще бъде развръзката на историята. Дали Яна знае истината? Дали тя е достоверен разказвач? Това е филм за връзките – свободни и наложени, буквални и метафорични, словесни и музикални, истински и измислени, генетични, сексуални или мечтани.

Зрителите на комедията "Черен понеделник" ще могат да видят любимците си в третия сезон на хитовия сериал. Връщаме лентата назад до 19 октомври, 1987-а. Черният понеделник, денят на най-ужасната криза на стоковия пазар в историята на Уолстрийт. До днес никой не знае причините за нея, но сега те ще станат известни. Това е историята на група аутсайдери, която се внедрява в елита на Уолстрийт и успява да разбие не само най-голямата финансова система в света, но и стъкления таван на половата дискриминация, а една от жетвите е луксозна лимузина ламборгини. В скандалната комедийна поредица участват Дон Чийдъл, Андрю Ранелс и Реджина Хол. Отличената с "Еми" драма "Психотерапия" пък се завръща за своя четвърти сезон. Узо Адуба (Мисис Америка) се въплътява в ролята на наблюдателната и разбираща д-р Брукс. Действието се развива в Лос Анджелис, където психотерапевтът се занимава с три особено специфични случая, докато в същия момент се адаптира към пандемичната обстановка и се опитва да разреши собствените си житейски проблеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай