Неделя,

Фото-изложбата „Пътешествие из България“ гостува в Bulgaria Mall

От: Стандарт -
Фото-изложбата „Пътешествие из България“ гостува в Bulgaria Mall
A
A
A
  • 25 фотографии ще пренесат посетителите до уникални кътчета из България

От 7 до 20 ноември посетителите на Bulgaria Mall ще могат да се насладят на фото-изложбата „Пътешествие из България“. В продължение на две седмици 25 красиви фотографии на популярни и не толкова познати дестинации ще бъдат изложени на нива партер и +2.

Изложбата „Пътешествие из България“, организирана съвместно с ASTOM, първата инициатива, която събира на едно място травъл блогърите и собствениците на онлайн медии за пътуване в България, има за цел да представи на публиката разнообразните възможности за пътешествия, които България предлага.

Фотографиите ще разходят посетителите до интересни туристически обекти и ще ги вдъхновят за нови приключения из красиви локации в страната. Снимките, запечатали магията на българската природа и култура, ще представят известни дестинации по нов начин и същевременно ще разкрият пред пътешествениците идеи за непознати и закътани местенца.

Изложбата е вдъхновена от пътешествията и историите на българи от всички краища на страната, както и на чужденци, които са избрали България за свой дом. Всички те описват България като привлекателна туристическа дестинация и я представят като място с прекрасни възможности за вълнуващи пътувания.

Елена Иванова от „Друми в думи“, Мария Стоянова от „Travelling Buzz“, Росица Кериган от „Trips with Rosie“, Дарио Диониси от „Exploring beyond Sofiа“, Панайот Толев от „Trips Journal“,  Любомира Великова от „Bulgarian On The Go“ и Виктория Драгиева от „Моето пътуващо аз“ са малка част от талантливите творци, през очите, на които ще видим вдъхнодяващото културното и природното богатство на България.

Bulgaria Mall приветства своите посетители да се потопят в магията на българската красота и да се докоснат до невероятното изкуство, събрало в себе си жаждата за нови пътешествия и любопитство към непознатото.

От Bulgaria Mall напомнят, че в търговския център се спазват всички актуални противоепидемични мерки и на територията му се допускат само посетители с предпазна маска и зелен сертификат, както и при представяне на валидни документи с отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в търговския център изследване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест, до 48 часа преди влизане.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички