Фермери мечтаят да обиколят света

Фермери мечтаят да обиколят света | StandartNews.com

Благородник, патриот и щастлива жертва на своя племенник - така изглежда и последната тройка участници във втория сезон на "Фермер търси жена". Непоколебим в работата и мек като памук с децата - по този начин представя себе си 29-годишният Слави от село Липен, Монтана. От 15-годишен помага в семейния бизнес - свинеферма и производство на бали сено. Днес вече има ясната идея и как да продължи да развива стопанството - мечтае да произвежда и продава месо. Мечтае и за друго - да усети удоволствието от бащинството. Засега играе с 3-годишния си племенник, като в повечето случаи Слави е в ролята на "марионетка и боксова круша". Преди бащинството, естествено, трябва да срещне подходящата жена. Обещава да й покаже, че е кавалер и сериозен човек, а от нея ще очаква да бъде честна и искрена. Преживял лъжата, той е категоричен, че никога не би простил изневярата. Когато му остава свободно време, се качва на кемпера си и обикаля - по реки, язовири, а най-често - сред намиращата се наблизо планина Пъстрина.

На истинско пътуване във времето отвежда Валери от село Кондофрей. 37-годишният земеделец и животновъд разказва за своето благородническо потекло - как през 1206 г. цар Калоян пленява рицарите от 4-ия кръстоносен поход, сред които и граф Дьо Фрей. Заедно с другите пленени рицари той е принуден да се засели по българските земи. Френският благородник не само дава днешното име на селото, но се оженва тук и до смъртта си не спира да помага на хората. Днес Валери мечтае за околосветско пътешествие с любимия човек. Пожелава си скоро да има и друга възможност - да изненада правилната жена с вечеря на кораб, свещи и бяло вино.

100 червени рози е най-романтичният жест, който е правил друг герой от "Фермер търси жена" - 27-годишният Митко от Лесидрен, Ловешко. Баща му е бил строител, майка му - счетоводител, брат му работи като полицай в София. Митко обаче е категоричен, че не би заменил свободата на селото за нищо на света. Вярва, че Лесидрен е най-красивото място, а България - най-хубавата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай