Фермери чакат Единствената

Фермери чакат Единствената | StandartNews.com

От Нова разкриват какви дами са избрали петимата ергени

Петима ще търсят любовта в ефира на "Фермер търси жена" този сезон по Нова. Това са Марин, Диман, Славко, Камен и Петър. На кои претендентки за сърцата им се спряха, разкриха от Нова.

Марин търси красавици

Най-желаният фермер се оказа шампионът по мотоциклетизъм Марин. Зърнопроизводителят от Шуменско е получил най-много писма. 24-годишният младеж държи всички девойки, които ще се борят за сърцето му, да са стройни, слабички и хубави. Призна, че засега гледа само външния вид. Не случайно сред дамите, които избра, присъстват русокоса красавица, носителка на титлата "Мис Русе 2014", управителка на заведение, която също като него се увлича по моторите, стройна пловдивчанка, която с усмивка заяви, че е готова да се "бие" за него, и самоуверена дама, която твърди, че няма конкуренция.

Диман се точи на Мис Азия

Носителката на титлата "Мис Азия 2014" Марго Купър е една от претендентките за сърцето на производителя на орехи Диман. Красавицата, чиято майка е българка, а баща руснак, заживява в Москва още от втората седмица след раждането си. Така по-голямата част от живота си прекарва в Русия. Днес живее в София, макар покрай модните си ангажименти често да пътува между столицата, Москва и Дубай. Освен да спечели сърцето на Диман, красавицата е амбицирана да научи и български език.

Славко - любов от пръв поглед с украинка

"Грабна ме. Нещо ми подсказва, че трябва да е тя", казва 29-годишният фермер Славко, когато вижда снимката на 25-годишната Екатерина от Украйна. Именно между него и чаровната украинка, дошла в България преди 7 години, за да учи, пламва и най-сериозната искра.

Камен - жени от всяка възраст го желаят

От 28 до 45-годишна се състезават за най-възрастния фермер - 47-годишния Камен от с. Черни Осъм. Още при представянето си артистичният мъж, който се занимава с дърводелство и иска да превърне къщата си в арт хотел, заяви, че търси не перфектна, а ефектна жена. Най-младата му избраница е видеовлогър, която представя себе си като "Кари Брадшоу от София", а най-възрастната се определя като купонджийка и сериозен фен на народните танци.

Петър - X Factor-ка е сред избраниците му

Сред жените, от които Петър ще избира, са X Factor талантка и самоуверена дама, претендираща да готви най-вкусните чушки. Младият зърнопроизводител имаше и най-сериозно подкрепление при избора на жените, с които да се види лице в лице. Негови активни помощници бяха снаха му и брат му, който дори направи първоначалното отсяване на кандидатките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай