Зрителите посочиха кой е най-добрият Джеймс Бонд

Феновете избраха своя фаворит

Зрителите посочиха кой е най-добрият Джеймс Бонд | StandartNews.com

Феновете на Джеймс Бонд направиха своя избор - Шон Конъри беше избран за най-добрия 007, пише Mirror. Над 14 000 почитатели са гласували в допитване, направено от Рейдио таймс, протекло в три кръга. В първия Конъри надделява над настоящия екранен Джеймс Бонд Даниел Крейг с 56% от гласовете срещу 43%. Във втория Пиърс Броснан си осигурява първенството пред Джордж Лейзънби със 76% срещу 24%. Най-изненадващ се оказва резултатът в третия кръг, в който Роджър Мур губи срещу прекия си наследник в ролята Тимъти Далтън с 41% срещу 49%.

Финалът изправя един срещу друг Конъри, Броснан и Далтън. Шотландският актьор печели с 44% от гласовете, следван от Тимъти Далтън с 32% и Пиърс Броснан с 23%.

Феновете освен това са гласували за предпочитан наследник на Даниел Крейг в образа на агента. Най-много гласове - близо 30%, е получил Сам Хюън ("Друговремец"), следван от Том Харди (14%), Хенри Кавил (11%), Идрис Елба (10%) и Том Хидълстън (5%), пише БТА.

Бонд 25 "Смъртта може да почака" трябваше да тръгне по кината през април, но излизането му на екран беше отложено за 12 ноември тази година заради пандемията. Очаква се лентата да е последната с Крейг в шпионския костюм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай