Дженифър Лав Хюит предлага сексекстри

Денем е примерна майка, нощем похотлива хетера

Дженифър Лав Хюит предлага сексекстри | StandartNews.com

Дженифър Лав Хюит ще бъде съвременна хетера в най-новия премиерен сериал - "Специални клиенти". Той ще се излъчва засега само по Voyo.bg.

Скандални и шокиращи тайни ще приковат вниманието на зрителите. Героинята й Райли Паркс е самотна майка на две деца и издържа семейството си като масажистка в СПА център. Тя разбира за "екстрите", които закачливите й колежки предлагат на мъжете, а не след дълго и тя започва да обслужва този списък от "специални клиенти". Райли изпълнява похотливите им фантазии, а след това ги окуражава да й разказват за проблемите си. Допълнителният кеш осигурява необходимото за отглеждане на две деца, а бизнесът й, изглежда, е основан на своеобразна взаимопомощ. Тя обаче го пази в тайна от близките и приятелите си. Райли започва опасна игра, в която са замесени два противоположни образа - този на всеотдайната самотна майка и този на палава масажистка с "екстри".

Дженифър Лав Хюит е и изпълнителен продуцент на сериала. Сценарият се базира на пълнометражния филм със същото име от 2010 г. Епизодите предизвикаха ожесточена морална дискусия в САЩ и накараха редица сдружения на професионални масажисти да се обявят против "Специални клиенти". В ролите ще видим Лорета Дивайн, Колин Егелсфийлд, Ребека Фийлд, Алиша Лагано, Брайън Халисей, Сибил Шепърд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай