Джъстин Бийбър в ареста, кара пил

Джъстин Бийбър в ареста, кара пил | StandartNews.com

Маями. В пореден скандал се забърка любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър. Той е заловен от полицията в Маями, докато шофирал под влияние на алкохол, съобщиха световните медии. 19-годишната звезда си устроила състезание с група приятели по плажа. Тъй като това е забранено, полицията се намесила, а Бийбър не издържал алкохолния тест. Според полицията той е карал жълто "Ламборджини", което е иззето заедно с червеното ферари на другия шофьор. И двамата са арестувани. 

В последните години Джъстин се среща с органите на реда почти толкова често, колкото излиза на сцената. Миналата седмица къщата му в Лос Анджелес беше претърсена, след като съседите му се оплакаха, че тийн-идолът е хвърлял яйца по техния дом. Полицаите прибраха едно от приятелчетата на Бийбър, след като откриха дрога

Миналата година певецът на два пъти трябваше саморъчно да изтрие графити, които беше надраскал на непозволени места в Бразилия и Австралия, а през 2012 г. го обвиниха в нарушения при шофиране, но покурорите оттеглиха обвинението. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай