Деян Донков стана моторист

Актьорът изкарал курсове за нова роля

Деян Донков стана моторист | StandartNews.com

Деян Донков се похвали с ново хоби. Актьорът е станал моторист за нова роля.

"Наложи ми се да изкарам курсове. Това е една страст, към която винаги съм изпитвал увлечение. Не знам дали изцяло ще се отдам на това занимание, но ще си покарам от време на време", сподели Донков в ефира на Нова.

Деян призна, че заради продължаващата пандемия от цяла година не е стъпвал в Народния театър. "О, да, всъщност се сетих, че съм актоьр - пошегува се той. Театърът преди всичко е живо изкуство - дали хората са с маски или не, до известна степен е подробност. Важно е живото общуване", категоричен е Донков.

Само преди месец се роди третият му син - Йоан, който е втори от възлюбената му Радина Кърджилова. Актрисата се разболя от Ковид само две седмици преди раждането. Тя разкри, че битката й с вируса е била тежка.

"Беше мъчително - страхотни болки в тялото, главоболие, невъзможност да се движа, като бях 14 дни на легло. Смених два вида антибиотика и имаше риск да вляза в болница. За щастие на бебето нищо му няма", сподели актрисата.

Оказва се, че между двете си ваксинации Донков се разболял, след което заразил жена си и сина им Христо. Кърджилова заяви, че тя също възнамерява да се имунизира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай