Давидов с изненадващ подарък за Денис в "Братя"

Йосифова е в паника след атаката срещу нея на улицата

Давидов с изненадващ подарък за Денис в "Братя" | StandartNews.com

Топал е бесен след случката със сплашването на Ива, на което принудително става свидетел. Обяснява си и действията на Еди, продиктувани по поръчка на Давидов. Цялата му събрана ярост срещу лъжите и манипулациите на генерала е на път да избухне. Въпросителните около Давидов стават все повече и Денис е готов да му потърси отговорност по няколко важни теми – подставеното мнимо нападение над Лора, топлата му връзка с корумпирания прокурор Тинчев и мръсните игри, обслужващи нелегални схеми за повече власт и пари. По какъв начин генералът ще успее да го изненада, поднасяйки му неочакван подарък и как ще реагира изуменият Денис?

Йосифова е в паника след атаката срещу нея на улицата. Тя не може да си обясни внезапната поява на Топал по време на агресивния акт за сплашването й, а още по-малко факта, че нейният най-голям враг я е спасил. Ива е убедена, че Денис със сигурност познава нападателя и не вярва в добрите намерения на своя „спасител“. Уплашената жена очаква незабавна помощ от страна на Карамитев и настоява да вземат мерки за нейната безопасност. Има ли Филип план за защита и какви са намеренията му спрямо Ива?

Разследването на убийството на Мирослав Жотев поема в различна посока и следователите разглеждат нова версия за смъртта на бизнесмена. Инспектор Черкезов и Андрея Николова тръгват по стъпките на Мариета Иванова, покрай починалия й в затвора баща, осъден преди години за убийство, сходно с това на Жотев. Те откриват семейната месарница, в която заподозряната работи и решават да я разпитат на място. Какво ще им направи впечатление и ще успее ли Мери да разсее съмненията на полицаите, или напротив – само ще ги засили?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай