Понеделник,

Дара проби във Великобритания

От: Агенция Стандарт -
282
Дара проби във Великобритания
A
A
A

Дара е един от малкото български артисти с огромен потенциал за международна кариера. Необикновената варненка има всички нужни съставки за успех навън – страхотен тембър, запомняща се визия, уникално поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си.

Преди броени дни тя се присъедини към екипа на една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти.

Забелязват нашенката в Инстаграм, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна. Подписват договор и обединяват усилия с българския екип на Дара за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания. 

В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на песента й "MAMACITA", заедно със съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи съвсем скоро. Дара представи български вариант на "MAMACITA" навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be, а по видеото – с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com