Дами се омъжват, но не знаят за кого

Дами се омъжват, но не знаят за кого | StandartNews.com

В новото предаване "Женени от пръв поглед" запознават двойките чак в деня на сватбата

Три жени и трима мъже ще се видят за първи път и ще си кажат "да" още в началния епизод на новото риалити "Женени от пръв поглед". То стартира на 17 март по Нова и започва със сватбите на трите двойки. След това в продължение на пет седмици зрителите ще гледат как е потръгнал семейният им живот. Специалисти по сърдечните дела ще действат на принципа на модерно наричания matchmaking - те ще преценят кои кандидати си подхождат. В екипа има психолог и сексолог. Участниците нямат представа какъв е избраният за тях партньор, не знаят дори името му до мига на венчавката. Двойките не се състезават, не получават никаква награда, нито хонорари за участието си. Едничката им цел е да открият любовта и да останат заедно след края на експеримента.

Участниците са мъже и жени с напрегнато ежедневие, които по една или друга причина не са успели да открият половинката си.

"Това риалити е първата истински нова концепция за предаване на световния телевизионен пазар. Идва от Дания, която е известна със своите експерименти на малкия екран и за кратко време стана хит в САЩ, Германия и други държави. Сигурно сме, че ще преобърнем традиционните представи", коментира вчера Антоний Мангов, програмният директор на Нова. От медията бяха поканили журналисти в Обредния дом на "Красно село", за да усетят духа на шоуто.

Стана ясно, че двойките ще сключат официален, действащ пред закона брак, а продуцентите от "Олд скуул" ще оставят техните взаимоотношения да следват естествения си ход. Историята започва със сватба, продължава с меден месец, след което идва ежедневието - двойките се събират под един покрив и започват истински да се опознават. В продължение на 5 седмици се запознават с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което животът им поднася, ги приближава все повече до отговора на въпроса "Ще останат ли заедно?".

"Женени от пръв поглед" ще се излъчва един път седмично, като всеки епизод ще проследява паралелно развитието на връзките и на трите двойки. Развръзката на социалния експеримент е в последния епизод, когато младоженците трябва или да вземат ясно решение - дали ще останат заедно като семейство, или ще се разделят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай