Часове до финала на VIP Brother

Часове до финала на VIP Brother | StandartNews.com

София. Състезание на таланти по двойки ще маркира големия финал на телевизионното реалити VIP Brother. Финалистите на сезона "Образцов дом" са Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wоsh MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева. Те прекараха 60 дни в пълна изолация в Къщата.

Финалният лайв започва тази вечер от 20.00 ч., напомнят от Нова ТВ. Всеки от кандидатите за титлата "любима звезда на България" трябва да блесне пред зрителите с певчески способности и умение да се забавлява. За целта шестимата финалисти ще получат подкрепа от бившите си съквартиранти, които бяха изгонени в течение на шоуто.

Камелия Воче ще се върне в Къщата, за да помогне на Жени и Тачо в подготовката за тяхното изпълнение. Иво Аръков избра да подкрепи Елена Кучкова, Тити Папазов ще удари едно рамо на „брат си" Wosh MC, Наско ще застане до Албена, Камелия Тодорова - до Влади Въргала, а Кали ще подкрепи Йорданка Христова. Какви изпълнения са подготвили атрактивните дуети, предстои да разберем.

Хората ще могат да гласуват за певческите възможности, за сценичното поведение и за непринудения и естествен характер на финалистите, а гласовете им ще определят и големия победител.

За 60 дни в Къщата на VIP Brother съквартирантите преминаха през най-различни ситуации. Трудни моменти и конфликти белязаха живота в Къщата, но смехът и песните не отстъпваха своето място. Организаторите представиха сбита статистика на предаването досега.

От началото на VIP Brother „Образцов дом" досега:

- са използвани 2500 батерии за микрофоните на съквартирантите

- изпити са 400 стека с минерална вода, като съквартирантите запазиха капачките и ще ги дарят за избрана от тях кауза

- камери са записали 2880 часа видео материал

- съквартирантите са санкционирани около 30 пъти, заради различни нарушения по „Правилника за живот в Къщата"

- на шега или сериозно Тачо молеше за бира средно около 4 пъти на ден, което за 40 дни на престой в Къщата прави около 160 пъти, като някои от молбите му бяха повече от креативни - песни, постановки и групови молби пред камерите

- участниците преживяха неясен брой катарзиси

- несметен е и броят на усмивките и забавните разговори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай