Bon Jovi ще види сцената за първи път

Bon Jovi ще види сцената за първи път | StandartNews.com

София. Чисто нова сцена, която и рокаджиите от Bon Jovi още не са виждали, ще ги посрещне в София. Те са нясно с дизайна само като проект, тъй като сцената е била сглобена един единствен път пробно от компанията производител. Българската публика ще види съоръжението първа, тъй като турнето им в Европа започва от София.

Специално за концерта на Bon Jovi пристига един от официалните фотографи на най-популярния фестивал на Острова - Glastonbury. Анди Уилшър, в чието портфолио влизат фотосесии за Ейми Уайнхауз, Къртни Лав, Oasis, Kaiser Chiefs, пристига по покана на "Радио 1 Рок".

Притежателите на ВИП пакети, закупени през официалния сайт на групата или през Eventim.bg, ще имат възможност да влязат на стадиона един час преди официалното отваряне на вратите. Те ще могат се наместят в рамките на съоръжението още в 15 ч през специално определен вход, а всички врати се отварят в 16 ч на 14 май-вторник.
Децата до 10-годишна възраст са с безплатен достъп до концерта, стига да са с възрастен придружител. Всички лица до 18 г. трябва да имат придружител над тази възраст, който да предостави декларация за отговорност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай