"Боливуд" снима екшън у нас

"Боливуд" снима екшън у нас | StandartNews.com

Топрежисьорът Рохит Шетти харесал нос Калиакра и Добруджа за новата си лента

"Боливуд" ще снима екшън у нас. Топрежисьорът Рохит Шетти и екип от 25 души оглеждаха места в Албена за най-новата му лента, съобщи за "Стандарт" Марин Конов, мениджър в "Албена" АД. Режисьорът е прочуто име сред кинаджиите по света. Един от последните му филми, "Ченай експрес", излязъл само преди две години, става абсолютен блок бастър и достига приходи над 17 400 млн. долара на вътрешен пазар.

Шетти харесал нос Калиакра, залива Болата, който е сред най-красивите в света, и скалистите брегове по Добруджанското Черноморие. Екипът е търсил път с изглед към морето, по който да се заснемат шеметните преследвания с автомобили. За музикалните клипове Шетти и придружаващите го са били впечатлени от красивите полета с рапица, които са нацъфтели в Добруджа. Градският парк в Добрич, ресторант "Лебед" и езерото също ще влязат в екшъна. Шетти е бил придружаван и от специалист в областта на каскадите и специалните ефекти на световно ниво.

Освен в Добрички регион, индийците планират да снимат части от лентата си в Мелник и София. Очаква се екипът заедно с актьорите, сред които ще има световни имена, да пристигнат в средата на юни. Шетти е познат в родината си и от работата му в телевизията. Той е бил продуцент на индийското издание на световното шоу "Страх" и "Х фактор".
Миналата година друг продуцент, Рамджи Натараджан, засне своя лента, за която бе харесал лавандуловите добруджански полета и скалисти морски брегове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай