Билети в шапки възпламениха София

Феновете на "Джамирокуай", които ги намерят, отиват безплатно за лайфа в "Арена Армеец"

Билети в шапки възпламениха София | StandartNews.com

Скрити в шапки билети за най-близките до Джей Кей места в зала "Арена Армеец" побъркаха родните му фенове. Както е известно, фронтменът на асид джаз бандата "Джамирокуай" е луд на тема шапки и е пожелал даже отделна стая със специална температура за тях в бекстейджа.

Затова организаторите от "Симфоникс консъртс" пуснаха от вчера игра за маниаци. Почитателите на групата ще търсят безплатните пропуски - 20 на брой, в диско фънки шапки в стила на "лошото момче" Джей Кей, които са пръснати из цяла София. Под всяка от капелите има плик с указания, което означава само едно: намерилият я получава билет на топ място за първото шоу на световноизвестната британска банда в България. Жокери за играта има на адрес: www.facebook.com/SymphonicsEntertainment.

Докато феновете търсят тайните награди, "Джамирокуай" вече обявиха старта на поредица от концерти в официалните си профили в социалната мрежа. "Само броени дни ни делят от летните шоута, които започват в София. Нямаме търпение да ви видим всички!", написаха от бандата под снимка във Facebook.

След четири дни се очаква Джей Кей да направи грандиозно шоу, за да се реваншира на феновете си заради контузията му отпреди две лета, когато не успя да излезе на сцената на "Елевейшън". Тогава пострада с крака.

В петък ще подгряват родните Freestyle, Tri O Five и младата българска надежда Маги Алексиева-Mей.

Другата новина около концертите на 28 и 29 юни, (в събота е шоуто на суперактуалната Джей Джей), е, че самият Редмен е изявил желание да бъде официален диджей на афтърпартито на 28-ми. Световноизвестният рапър е фен на "Джамирокуай" и веднага след концерта им ще застане зад пулта в клуб "Блендер". Като разбрала за това, Джейси Джей казала: "И аз искам да присъствам!". Заради това ще дойде ден по-рано и ще се включи в петъчния купон.

Фронтменът Джей Кей също се е зарадвал на идеята на Редмен и е потвърдил присъствието си в столичното заведение веднага, щом слезе от сцената на "Арена Армеец".

Редмен ще свърши още една работа - той се е навил да подгрява преди британците и ще изпълни на живо за първи път съвместната му песен "Paari" с родната ар енд би надежда Бобо и BobyLeon от "Симфоникс". Това се счита за голям пробив - ентъртейнър от световна величина да долети у нас за премиерата на свое парче с български изпълнител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай