Асен дублира Слай в "Невъзможно бягство"

Холивудският ас харесал Асенов в "Непобедимите 2" и го поканил в Щатите

Асен дублира Слай в "Невъзможно бягство" | StandartNews.com

Асен Асенов-Майстора е спец по бойните сцени. Когато Слай го видял по време на снимките на "Непобедимите 2", възкликнал: "Този е грозен като мен", и толкова го харесал, че го взел за свой дубльор.

После поканил каскадьора в Щатите, за да снима с него "Невъзможно бягство". Арни, който също играе в хитовата лента, веднъж във фитнеса дори сбъркал шуменеца със своя колега Сталоун, разказва Асен при Росен Петров по Би Ти Ви.

Майстора се е бил и с Брад Пит. "В "Троя" Брад ме убива и аз се търкалям по стълбите пред храма. Тази сцена я снимахме няколко пъти, докато той не каза: "Стига е падал тоя човек", разказва специалистът по таекуон-до. В "Непобедимите 3" пък влиза в схватка с Мел Гибсън, който е в ролята на най-големия враг на героя на Слай.

Бил се е в над 80 филма, сред които са и "Конан Варварина", "Нинджа" и първият сезон на сериала по HBO "Игра на тронове". Днес е в отбора на най-добрите каскадьори у нас, по-известен като Alfa Stunt Team.

"Най-смешното е, че моята спътница в живота е преподавател по сценична реч, а аз само се бия по филмите", шегува се Асен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай