100 000 лева за победителя във "Фермата"

100 000 лева за победителя във "Фермата" | StandartNews.com

Състезанието по издръжливост и инат ще продължи три месеца

5 търсачи на силни усещания ще живеят в миниселце без тоалетни, ток и телефон

100 000 лева ще получи победителят от предстоящия риалити формат по bTV "Фермата". Предаването е разпространено в над 50 държави по света, а сега ще дебютира и в България.

Шоуто ще върне 15 ентусиасти 100 години назад във времето, за да живеят 3 месеца без каквито и да било от удобствата на модерния човек - течаща вода, електричество, канализация, телефон. Ще липсват дори базови тоалетни принадлежности, а парите ще са безполезни хартийки. За да заживеят що-годе нормално, търсачите на силни усещания ще трябва да се справят с гледането на животни и земеделския труд. А по правило едва ли на кастинга ще се търсят селски люде - за да бъде забавно, вероятно напред ще минат предимно доста разглезени в градския начин на живот мераклии за слава и пари. По чуждите риалита обикновено избират красиви "барбита", които да внасят онзи така необходим за всяко подобно шоу колорит на нелепото.

Кастингите започват след малко повече от седмица, съобщиха от bTV.
През няколко епизода един от героите в шоуто ще бъде избиран за Фермер на седмицата и ще се ползва със сериозни привилегии - самостоятелна постройка за живеене, повече удобства от главната къща на фермерите, имунитет, централно място на масата за хранене, двама чираци.

В най-лоши условия ще бъдат поставени тези, които трябва да обслужват отличника. Те ще са съвсем аут от цивилизацията и ще живеят в бедняшка колиба, непосредствено до животните - със задължението да слугуват на останалите, извършвайки най-тежката работа. Това неминуемо ще доведе до тежки конфликти заради риалити йерархията, която участниците постоянно ще трябва да спазват. Иначе правилата са сходни с всичко гледано досега - постепенно отпадат герой след герой, докато накрая не остане само един, който да получи 15 минути слава и да бъде уместно забравен.

Най-сериозно запалени по риалитито са в Словакия и Бразилия - там са проведени съответно 6 и 7 издания. Обикновено при по-голям успех се прави и "ВИП" формат.

На Острова пък първата "Ферма" предизвика скандал, след като една от участничките бе заснета от камерата да извършва недотам пристойни действия с нищо неподозиращо прасе. Нещата съвсем се усложниха, когато стана ясно, че Ребека Луус е и бивша асистентка на Дейвид Бекъм, за която се говори, че се е добрала до леглото му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай