Петък,

Вижте КЛИПА към "Готин" на Руменъца и Енчев

От: Failed to load user -
1030
Вижте КЛИПА към "Готин" на Руменъца и Енчев
A
A
A

Мина премиерата на новия проект на Румънеца и Енчев и Брас Асоциация Комбо ( Мишо Йосифов и Велислав Стоянов). Песента се казва "Готин", а музиката, текстът, аранжиментът и продуцентството се поделят между всички участници.

Веселяшкото фънки хип-хоп парче осмива излишната фешън показност, която се измерва в скъпи дрехи и цифри. Във видеото към песента с режисьор Павлин Иванов-Башмоушън, има много забавни кадри, но и голямо количество ирония. Целият сюжет се върти около шопинг в магазин за втора употреба "Мания", където Румънеца и Енчев са заобиколени от фенки, в ролята на които влизат популярни модели, сред които Гери Дончева, Мадлена Иванова и мн.др. Част от кадрите са заснети и в "Парти бус", който представлява дискотека на колела, с перфектни условия за щури купони.

Зад барабаните виждаме Турбо Би от "Снап", с когото хип-хоп дуетът има дългогодишна приятелска и професионална връзка. Той сам поискал да изпълни ударните в парчето, тъй като обожава фънка и винаги е искал да свири в този стил по време на заниманията си като барабанист.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com