Вечният Хулио разтопи сърца в "Арена Армеец"

Вечният Хулио разтопи сърца в "Арена Армеец"  | StandartNews.com

Три сексапилни беквокалистки разпалиха ритъма на шоуто

Тази вечер искам да мислите само за любов, каза легендарният ухажор

Магнетичният Хулио Иглесиас за пореден път разтопи женските сърца и стопли душите на верните си български фенове с най-големите си романтични хитове. И на 71 испанският ас на баладите успя да разпали страстите и да плени публиката в "Арена Армеец". На шестия си концерт у нас обаче зрителите получиха двойна доза харизма. Тон на шоуто даде първородният му син Хулио Иглесиас-младши. Чаровникът се появи между редовете на залата и предизвика екстаз сред девойките, минавайки сред гора от нежни ръце и снимащи момичета. Младият Хулио раздаде много целувки. Наследникът пя около 25 минути преди баща си, като подгря трибуните с поредица от евъргрийни. Джуниър впечатли с талант, артистичност, скромност и умение да общува с аудиторията.

Залата обаче чакаше своя мачо. И той се появи под светлината на прожекторите. Това предизвика бурни аплодисменти. Вълна от емоция завладя зрителите - те станаха на крака и започнаха да танцуват в горещите ритми. Силният и изключително запазен глас на Хулио Иглесиас покори "Арена"-та. Никой не можа да повярва, че легендарният ухажор е скован от болки в кръста, за които сподели. "Сецнах се в гримьорната малко преди концерта. Мислех, че не съм способен да изляза на сцената. Но когато разбрах, че всички вие сте дошли, това ми даде сили. Срещата ми с вас е истинска привилегия", каза Иглесиас. Носителят на "Грами" бе почти неподвижен. Често сядаше на висок стол и отпиваше по няколко глътки вода.

Брилянтният изпълнител не пропусна да благодари за обичта през всичките тези години. Сподели колко добре се чувства у нас винаги, когато се връща. "Радвам се, че отново съм в София. Пял съм пред вашите майки, бащи, баби и дядовци. Щастлив съм, че имам възможността да пея и пред вас. Благодаря ви за тази прекрасна вечер!", каза още певецът, радвал няколко поколения. Обожанието към страната ни засвидетелства като пя на фона на българското знаме, прожектирано на видеостена. Той изпълни най-любимите и неостаряващи свои песни, сред които Moralito, Amor, amor, A media luz, Crazy, Abrazame, няколко евъргрийни, включително Can't help falling in love на Елвис Пресли и Caruso на Лучано Павароти. Възторжените фенове на вечния плейбой се потопиха в света на романтиката и нежността. "Моята музика "забременява". След тази вечер искам да си мислите само за любов и да правите деца", закачливо посъветва Иглесиас. "А помните ли тази песен", попита Хулио и подхвана Manuela, за която и 20, и 90-годишни пригласяха, предали се на флирта му. Сцената се пръскаше от сексапила на трите беквокалистки. Мацките танцуваха в съвършен синхрон, а до тях звездата на испанската музика изглеждаше още по-чаровен. Заедно със сина си Иглесиас, старши изпя To all the girls I've loved before. Не излезе на бис, въпреки бурните аплодисменти, но остави в плен хиляди туптящи сърца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай