Петък,

Stampin' Ground, едни от пионерите на метълкора, в София тази неделя

От: Администратор -
1269
Stampin' Ground, едни от пионерите на метълкора, в София тази неделя
A
A
A

София. След като стана ясно, че Stampin' Ground се събират след дългододишно отсъствие и ще свирят на фестивала Sonisphere в Англия, беше въпрос на време да дочакаме нова тяхна визита и тук. Вече всичко е потвърдено - британската банда идва в София на 12 октомври (тази неделя). Мястото е клуб "8 Ball" (ул. "Цар Самуил" 50), а към сметката се добавят още три банди – Eden Demise (идват директно от Гърция, където също са съпорт на Stampin' Ground), Взрив (които за последните 10 години са свирили точно веднъж в София) и Nebula (новата банда на Били – вокалистката на Dan Koloff).

Stampin Ground са създадени през 1995 година като една от първите метълкор банди в света. Стилът им и до днес остава почти неподражаем със специфичните грууви моменти, които добавят към звученето си. Последният им албум "A New Darkness Upon Us", след който се разпаднаха, бе издаден от Century Media, а в момента бандата има амбиции и за нов материал след официалното си възраждане.

Stampin' ground свириха в софийския Военен клуб преди повече от 10 години и най-после дойде моментът, в който да повторят паметното си шоу от 2004 г.

А най-хубавото е, че момчетата не са загубили и грам от формата си през цялото това време:


Билетите са по 20 лева в магазин 100 Beers (София, ул. „Златовръх" 31 www.100beers.bg), Anonymous Tattoo (София, ул. „6-ти Септември" 33) и онлайн на www.hcspirit.com

В деня на концерта ще се продават само на входа в клуба по 25 лева.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com